Disclaimer

Dit is de website van de Chinees van Eemnes. Bij het ontwerpen en samenstellen van deze site is de grootst mogelijke zorgvuldigheid betracht.Mocht u problemen ondervinden op onze site, laat ons dit dan weten door het sturen van een e-mail. Wij zullen dan onze uiterste best doen om het probleem zo spoedig mogelijk te verhelpen.

De Chinees van Eemnes accepteert geen enkele aansprakelijkheid voor schade ontstaan door het gebruik van, of door informatie aangeboden op de website of door onvolledigheid op welke manier dan ook. De inhoud en omvang van het gebruiksrecht dat u door de Chinees van Eemnes is verstrekt en de volledige bepalingen betreffende de omvang van de aansprakelijkheid van de Chinees van Eemnes, wordt bepaald door de algemene voorwaarden, opgesteld door betreffende partijen. Zonder gezamenlijk opgestelde voorwaarden blijft het gebruiksrecht bij de Chinees van Eemnes.

Deze website bevat links naar websites van derden en de Chinees van Eemnes is niet aansprakelijk voor schade ontstaan door het gebruik van websites van derden.